Skip to main content

Presse om Ribe Badminton Club

JYDSKEVESTKYSTEN MARTS 2024

Lokal klub med enorm udvikling er kåret til årets klub i Danmark: Vi er så sindssygt stolte

Ribe: Spænding er udløst, og nu kan Ribe Badminton Club kalde sig årets badminton klub i Danmark.

Den flotte titel blev overrakt ved et arrangement i Ribe Fritidscenter, hvor cheftræner Janni Weis havde samlet spillere, trænere og bestyrelse i Ribe Fritidscenter, og pludselig kom Henrik Lykke fra Badminton Midtjylland og Thomas Vitting fra DGI og overraskede alle med, at RBC var kåret til årets klub.

Rykind MARTS 2024

RBC rykker op i danmarksserien

Det lykkedes cheftræner Thor Christtreu og sit hold at få de sejre, som var nødvendige for at sikre oprykningen til Danmarksserien. De tabte godt nok udekampen mod Næsby med  (9-4), men kravet for Ribe Badminton Club var tre sejre. – Det er utrolig flot af holdet, som gennem hele sæsonen har vist vilje og kampgejst for at nå dette mål, siger Janni Weis til RYK IND RIBE, som tillige oplyser, at der var mange 3 sæts kampe!
Collagen fra Næsby er private optagelser – det samme gælder sponsorbilen fra Next Mobility Ribe.

Ribe Badminton Club spiller i den kommende sæson i Danmarksserien – Ryk Ind (rykindribe.dk)

RYKIND MARTS 2024

Så er spændingen udløst: Ribe Badminton Club vandt titlen som Årets Badminton Club samt 10.000 kr.

I et tæt kapløb vandt Ribe Badminton Club titlen som Årets Badminton Klub – og fik samtidig overrakt både diplom og en “check” på 10.000 kr.
STORT TILLYKKE!

JYDSKEVESTKYSTEN FEBRUAR 2024

Lokal forening med i kampen om at blive årets klub i Danmark: Vi viser, at sport er super sjovt

Den 2. marts bliver det afgjort, hvem der kan smykke sig med titlen som årets badmintonklub i Danmark.

Den afgørelse går bestyrelse, trænere og spillere i RBC og venter på med spænding, da Ribe Badminton Club er én af tre nominerede klubber til den flotte titel.

RYKIND FEBRUAR 2024

Nominering til Årets klub 2024

🏸 Ribe Badminton Club er nu officielt nomineret som repræsentant for Region Syd til årets klub i Danmark 👏 Vi er en af de sidste tre klubber i opløbet, så det bliver så spændende. Til badmintonforum i Horsens d. 2. marts bliver det annonceret hvem som kåres til årets klub i Danmark

RYKIND NOVEMBER 2023

Topopgør mod Esbjerg

Lokalopgør er noget helt specielt – og den 9. december spiller Ribe Badminton Club, der i øjeblikket ligger på 2. pladsen mod nummer 3 fra Badminton Esbjerg.

Janni Weis Fenn håber på rigtig mange tilskuere i hal 3, hvor en sejr vil betyde rigtig meget i kampen om at komme med i oprykningsspillet, der afvikles i februar / marts.

RykInd FEBRUAR 2024

Storsejr i oprykningsspillet

1 holdet vandt 10-3 over Ringe i den første kamp i oprykningsspillet.

Tryk på linket herunder og læs artiklen fra Ryk Ind

RYKIND AUGUST 2023

Debut i kredsserien

Måske husker du, at Ribe Badminton Club efter en forrygende sæson rykkede en række op.
Nu nærmer den nye sæson sig med raske skridt – og lørdag d. 9. september er der debut i Kredsserien. RYK IND RIBE vender tilbage med nærmere optakt til denne kamp, men har valgt allerede nu at se nærmere på RBC´s ønsker, visioner og ikke mindst hvilke spillere, der forventes at skulle skabe resultater, der kan give en plads i oprykningsspillet.

RYKIND MAJ 2023

Ribe Badminton Clubs U15 blev i weekenden Danmarksmester for Hold efter en forrygende sæson

Badminton når det er bedst…det at spille holdkampe. Der er sejre, nederlag, kampgejst, holdånd, fight og total fælleskabsglæde når alt går op i en helhed. 

U15 holdet med de samme 4 spillere igennem hele sæsonen – Minna Klaaby, Mikkel Nielsen, Oliver T. Hansen og Hjalte Tychsen – har været ubesejret igennem hele holdturneringen med 13 point ned til nummer i deres pulje. 

RYKIND MARTS 2023

Oprykning til kredsserien

Lørdag eftermiddag leverede Ribe Badminton Club en helstøbt indsats, da spillerne vandt kampen mod Vejlby Riiskov med (9-2  ). Sejren betyder, at RBC rykker op efter det første år med Thor Christtreu som træner.

JYDSKEVESTKYSTEN MARTS 2023

Rygterne om succesen er begyndt at sprede sig: Hvad er det lige der er sket de seneste to år i en af byens store foreninger?

På to år har ny bestyrelse, nye metoder og nye trænere vendt op og ned på hverdagen i Ribe Badminton Club. Børn, voksne og frivillige strømmer til, medaljerne vælter ind og erfaringer fra elitemiljøet i en af Danmarks bedste badmintonklubber danner grundlag for succesen.