Ungdomshold i Ribe Badminton Club

Onsdage: kl. 17:00 – 18:00

Klassetrin: 0-1. klasse

Beskrivelse af hold:

Det kræver ingen forudsætninger for at deltage på holdet, men godt humør og lysten til at prøve er en god forudsætning. Så tag en voksen i hånd og kom og prøv.
Der lægges vægt på at der skal læres de grundlæggende slag, således at man kan begynde at spille. Den samme træner vil være tilknyttet hele sæsonen, så træningen bliver kontinuerlig, personlig og sjov.
Til træning skal du medbringe indendørssko og tøj

MiniTon – Øvet

Torsdage: kl. 17:00 – 18:00

Klassetrin: 0-1. klasse

Beskrivelse af hold:

Det kræver at du har spillet Miniton i minimum et år. Derudover godt humør og lysten til at prøve er en god forudsætning. Så tag en voksen i hånd og kom og prøv.
Til træning skal du medbringe indendørssko og tøj.

Ungdom – Trup 1

Onsdage: kl. 15.30 – 17.00

Klassetrin: 2-3. klasse

Beskrivelse af hold:

Der vil også være fokus på regler, teknik, taktik og fysisk træning. Den samme træner vil være tilknyttet hele sæsonen, så træningen bliver kontinuerlig, personlig og sjov.
Til træning skal du medbringe indendørssko og tøj.

Ungdom – Trup 2

Mandage: kl. 15.30 – 16.30

Torsdage: kl. 15.30 – 17.00

Klassetrin: 4-5. klasse

Beskrivelse af holdet:

På holdet skal der til hver træning først og fremmest spilles så meget badminton som muligt, men der vil også være fokus på regler, teknik, taktik og fysisk træning, så alle bliver bedre fra gang til gang. Den samme træner vil være tilknyttet hele sæsonen, så træningen bliver kontinuerlig, personlig og sjov.

Ungdom – Trup 3

Mandage: kl. 16.30 – 18.00

Torsdage: kl. 18.00 – 19.30

Klassetrin: 6-9. klasse

Beskrivelse af holdet:

Kontaktperson:
Brian Nielsen – 26 70 22 16

Badminton i skolen i Ribe

Ribe Badminton Club har i samarbejde med Steffen Ruppert fra DGI Sydvest arrangeret badminton i tre skoler i Ribe by, Riberhus Privatskole, Ansgarskolen og Vittenbergskolen.

RBC ønsker, naturligvis sammen med DGI Sydvest, at give eleverne indsigt i badmintonsporten, som både kan dyrkes på brede og elite plan.

Læs vores nyheder her.

Tilbud til medlemmer

Hver søndag er der hyggebadminton i Ribehallen, fra kl. 12.00 til 14.00.

Det er for alle medlemmer og deres pårørende.

Turneringer og stævner

Ribe Badminton Club tilbyder sine spillere at deltage i diverse stævner sæsonen igennem.

Læs mere om vores stævner og turneringer her.