Motionister i Ribe Badminton Club

Sæsonstart for motionister og Fleksifjer den 3. september 2018.

Vi spiller i Ribehallen, og vi har to typer medlemskab:

Motionister som lejer en bane i én time om ugen. Medlemmer har fortrinsret på deres bane fra sidste år, og de får en mail om dette inden sæsonstart. For nye medlemmer har vi for tiden ledige baner mandag 21-22, tirsdag fra 20-22, onsdag 20-22, torsdag 20-21.

“Fleksifjer”. Her møder man op, når man kan, og der spilles primært double. Parrene skifter i løbet af aftenen, og passer antallet ikke lige, skiftes man til at tage en puster i lænestolene.

De mest erfarne spiller torsdag kl. 20-22

Øvrige motionister spiller tirsdag kl. 20-22 (mulighed for instruktion nogle gange i løbet af sæsonen)

Du kan melde dig til her på siden under Tilmelding

Eller kontakt Jens Philipsen på 20 49 53 80 eller jensph@gmail.com

Salg af fjerbolde: klubben sælger gode bolde for 150 kr./rør. Kontakt Anders Lehnsted eller Hans Aksel Kløverpris, som spiller i hallen mandag og torsdag kl. 20-21, eller Jens Philipsen tirsdag kl. 20-21.

Læs vores nyheder her.

Tilbud til medlemmer

Hver søndag er der hyggebadminton i Fritidscentret, hal 3 fra kl. 12.00 til 14.00.

Det er for alle medlemmer og deres pårørende.

Turneringer og stævner

Ribe Badminton Club tilbyder sine spillere at deltage i diverse stævner sæsonen igennem.

Læs mere om vores stævner og turneringer her.