Årets frivillig

Frivillighed er stadig den vigtigste grundsten i klubben, og medlemmernes vilje til at involvere sig er afgørende for den fremtidige udvikling. Årets frivillige har bidraget i form af holdledertjans, hjælpsom til sociale arrangementer samt været en god repræsentant for klubben.

Årets spiller og Årets MiniTon spiller

Hvert år ved Ribe Badminton Clubs klubmesterskaber kårer vi fremover i ungdomsafdelingen “Årets spiller” og ”Årets MiniTon spiller”. Får man en af disse kåringer er det fordi man som spiller og medlem af RBC har gjort sig bemærket både på og udenfor banen på en god måde. En anden ting er en seriøs indstilling til træningen, deltagelse i stævner/holdkampe/klubmesterskab og en god kammerat som bidrager til godt sammenhold og som ikke er bange for at give klubben en hjælpende hånd når det er nødvendigt. Punkter til ”Årets spiller” og ”Årets MiniTon spiller”
  • Flittig til træning
  • God kammerat
  • God opførsel
  • Møder til tiden

Årets frivillig Årets spiller Årets MiniTon spiller
2019 Bettina Klaaby Andreas Stubkjær

Sara Laugesen

Læs vores nyheder her.

Tilbud til medlemmer

Hver søndag er der hyggebadminton i Ribehallen, fra kl. 13.00 til 15.00.

Det er for alle medlemmer og deres pårørende.

Turneringer og stævner

Ribe Badminton Club tilbyder sine spillere at deltage i diverse stævner sæsonen igennem.

Læs mere om vores stævner og turneringer her.